Mudanzas – Jugada Oficina – SZOLGÁLTATÁSAINK

Mudanzas – GYORS, PUNTOS, SÉRÜLÉSMENTES SZÁLLITÁS

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, muebles.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: rápido, exacto, envío libre de daños.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Irattári sorrendtartásos csomagolást is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • almacenamiento, almacenes para muebles: El tamaño de la zona 3200 m2, la ciudad de Budapest
  • Dexion és salgó polcok szét- és összeszerelése
  • Átrendezés lakáson, épületen belül
  • Lomtalanítás, iratmegsemmisítés (újrahasznosítás, igény szerint égetés)
  • Lámpák, karnisok, képek, tükrök, egyéb lakáskellékek le- és felszerelése
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Me gustaría agradecer a la última de las expulsiones llevadas a cabo en el excelente trabajo. Cuenta esperamos, lo que traslado a usted le gustaría instalarme. En especial me gustaría destacar, cuánto más tenemos, que un simple servicio de, eso fue una agradable sorpresa. Los colegas con gran profesionalismo y trabajo de due diligence. Por otra parte, organizar los cuadros de, mi solicitud de pedido estaba en el almacén demasiado. Para mí, esto hace que sea más fácil para el material de archivo para encontrar el más tarde. REFERENCIAS …

 

OFICINA DE MUDANZAS – APARTAMENTO MUDANZAS EXPRESS DE TRANSPORTE DE MERCANCÍAS
www.irodakoltoztetes.hu
TOTAL GARANTÍA

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-CARGA-BATERISTA

CONSEJOS Y TRUCOS

La entrega de muebles y mudanzas antes de desmontar algunos muebles. Esta operación no es siempre tan simple, como el fabricante afirma. Előfordúlhat, que sólo desmontaje de muebles horas puede ser. Si es necesario, nuestros especialistas que tengan la experiencia adecuada y las herramientas necesarias, llevar a cabo, en lugar de los muebles aparte- y montaje de.

CONSEJOS Y TRUCOS …

 

©2017 idStudio
oldal info: [email protected]

.