Déménagements – Déménagement des bureaux – Nos SERVICES

Déménagements – FAST, EXACT, DOMMAGES-LIVRAISON GRATUITE

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, bútorra.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: rapide, points, dommages-livraison gratuite.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Un bassin de rétention afin de garder un emballaget is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • Raktározás, bútor raktározás: a terület nagysága 3200 m2, elhelyezkedése Budapest
  • Dexion és salgó polcok szét- et l'assemblage de
  • Réorganiser appartement, bâtiment à l'intérieur de
  • Poubelle, iratmegsemmisítés (recyclage, igény szerint égetés)
  • Lámpák, les tringles à rideaux, images, miroirs, egyéb lakáskellékek le- et de l'équipement
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Je tiens à remercier l'excellent travail accompli au cours de déplacement d'hier. Leurs comptes sont les bienvenus, Pour payer par virement bancaire. Je tiens à souligner spéciale, Nous recevons beaucoup plus, comme un service simple, ce qui était une agréable surprise. Le haut niveau de professionnalisme et ses collègues ont effectué leur travail avec diligence. En outre, les boîtes systématisé très soigneusement, ma demande a été tenue afin de stockage. Cela rend plus facile pour moi de récupérer le matériel archivé à un stade ultérieur. REFERENCIÁINK …

 

Bureau mobile - MOVING RÉSIDENTIEL - transport de fret express
www.irodakoltoztetes.hu
GARANTIE COMPLÈTE DE

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-CHARGE-BATTEUR

TRUCS ET ASTUCES

La livraison de meubles et déménagements avant de démonter des meubles. Cette opération n'est pas toujours si simple, comme le fabricant prétend. Előfordúlhat, que seuls les meubles démontage heures peut être. Si nécessaire, nos spécialistes qui disposent d'une expertise et les outils nécessaires, vous effectuer à la place des meubles en dehors- et l'assemblage de.

TRUCS ET ASTUCES …

 

©2017 idStudio
oldal info: [email protected]