清除量 – 办公室清除量 – 我们的服务

清除量 – 快速, 准确的, 损坏的交付

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, 家具.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: 快, 点, 损坏的交付.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • 保持了保持一个包装t is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • 存储, 家具存储: 该区域的大小 3200 平方米, 布达佩斯的位置
  • Dexion és salgó polcok szét- 和大会
  • 重新安排的公寓, 建筑内
  • 垃圾, iratmegsemmisítés (回收, igény szerint égetés)
  • Lámpák, 窗帘杆, 图像, 镜子, egyéb lakáskellékek le- 和设备
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

我谨感谢最后的清除量进行的出色工作. 帐我们要等待, 其转移你想到解决. 我要特别突出, 多少我们得到了, 不是一个简单的服务, 这是一个不错的惊喜. 同事们以极大的敬业精神和尽职调查工作. 此外,精心组织的箱子, 我请求便是在仓库过. 对我来说,这使它更容易档案材料找到后面. REFERENCIÁINK …

 

办公室清除量–清除量的公寓–快货物运输
www.irodakoltoztetes.hu
充分的保证

 

költöztetés express-teher
表载-鼓手

技巧和诀窍

家具的交付和清除量之前,你可以拆卸一些家具. 这种操作并不总是那么简单, 作为制造商的要求. Előfordúlhat, 只有家具拆卸小时可以. 如果有必要我们的专家,他们具有适当专门知识和所需的工具, 进行而不是你的除了家具- 和装配.

技巧和诀窍 …

 

©2017年idStudio
网站的信息: [email protected]

.