Umzüge – Office-Bewegungs – DIENSTLEISTUNGEN

Umzüge – QUICK, ARTIKEL, SCHADEN-KOSTENLOSE LIEFERUNG

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, Möbel.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: schnell, Punkte, Schaden-Versandkosten.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Eine Beibehaltung der Reihenfolge zu halten eine Verpackungt is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • Raktározás, bútor raktározás: a terület nagysága 3200 m2, elhelyezkedése Budapest
  • Dexion és salgó polcok szét- und Montage von
  • Anordnen der Wohnung, Gebäude innerhalb von
  • Müll, iratmegsemmisítés (recycling, igény szerint égetés)
  • Lámpák, Gardinenstangen, Bilder, Spiegel, egyéb lakáskellékek le- und Ausrüstung
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Ich möchte die hervorragende Arbeit während der gestrigen bewegenden durchgeführt danken. Ihre Konten sind willkommen, Für die Zahlung per Banküberweisung. Ich möchte besonderes Highlight, Wir bekommen viel mehr, als einfacher Service, das war eine angenehme Überraschung. Die hohe Professionalität und seine Kollegen führten ihre Arbeit mit der gebotenen Sorgfalt. Darüber hinaus sehr sorgfältig systematisiert Boxen, mein Antrag wurde in der Lagerung gehalten, um. Dies macht es einfacher für mich, das archivierte Material zu einem späteren Zeitpunkt abgerufen werden. REFERENZEN …

 

Bürowechsel - WOHN MOVING - Express Güterbeförderung
www.irodakoltoztetes.hu
VOLLE GARANTIE

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-LAST-DRUMMER

TIPPS UND TRICKS

Möbel Lieferung und Umzüge bevor Sie können einige Möbel zu zerlegen. Dieser Vorgang ist nicht immer so einfach, wie der Hersteller behauptet. Előfordúlhat, dass nur Möbel Demontage Stunden werden können. Wenn notwendig, unsere Spezialisten haben das erforderliche Fachwissen und die erforderlichen tools, führen Sie stattdessen die Möbel auseinander- und Montage.

TIPPS UND TRICKS …

 

©2017 idStudio
site-info: [email protected]

.