Traslochi – Ufficio in movimento – I nostri SERVIZI

Traslochi – VELOCE, PRECISO, DANNI-CONSEGNA GRATUITA

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, bútorra.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: veloce, punti, sérülésmentes szállítás.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Una conservazione per mantenere l'imballaggiot is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • immagazzinamento, deposito mobili: La dimensione dell'area 3200 m2, posizione di Budapest
  • Dexion és salgó polcok szét- e montaggio di
  • Riorganizzare appartamento, épületen Belul
  • Spazzatura, iratmegsemmisítés (riciclaggio, igény szerint égetés)
  • Lámpák, bastoni per tende, immagini, tükrök, egyéb lakáskellékek le- e attrezzature
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Vorrei ringraziare l'ultima delle rimozioni effettuate in eccellente lavoro. Account vi aspettiamo, che il trasferimento si desidera stabilirsi. In particolare vorrei evidenziare, quanto più abbiamo ottenuto, di un semplice servizio di, è stata una bella sorpresa. I colleghi che con grande professionalità e attività di due diligence. Inoltre, organizzare attentamente le scatole, la mia richiesta era in magazzino troppo. Per me, questo rende più facile per il materiale d'archivio per trovare il seguito. REFERENCIÁINK …

 

TRASLOCHI DI UFFICI – APPARTAMENTO TRASLOCHI – EXPRESS TRASPORTO MERCI
www.irodakoltoztetes.hu
COMPLETO DI GARANZIA

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-TEHER DOBOS

CONSIGLI E TRUCCHI

Consegna di mobili e traslochi, prima di poter smontare alcuni mobili. Questa operazione non è sempre così semplice, il produttore sostiene che. Előfordúlhat, che solo mobili, smontaggio possono essere di. Se necessario, i nostri specialisti che hanno adeguate competenze e gli strumenti necessari, effettuare, invece di mobili a parte- e montaggio.

CONSIGLI E TRUCCHI …

 

©2017 idStudio
oldal info: [email protected]

.