MOVING – Birou în mișcare – SERVICII

MOVING – FAST, EXACTE, Expediere cu daune gratuit

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, bútorra.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: rapid, puncte, transport daune-free.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Irattári sorrendtartásos csomagolást is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • depozitare, depozitare mobilier: Dimensiunea zonei 3200 m2, locație din Budapesta
  • Dexion és salgó polcok szét- és összeszerelése
  • Átrendezés lakáson, épületen belül
  • Lomtalanítás, iratmegsemmisítés (újrahasznosítás, igény szerint égetés)
  • Lámpák, karnisok, képek, tükrök, egyéb lakáskellékek le- és felszerelése
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Aș dori să mulțumesc ultimele mutări efectuate în lucru excelent. Contul așteptăm, care transferul le-ar dori să se stabilească. Aș dori în special pentru a evidenția, cât de mult mai avem, decât un simplu serviciu, asta a fost o surpriza placuta. Colegii cu mare profesionalism și de due diligence munca. Mai mult decât atât, să organizeze cu atenție cutii, cererea mea comanda a fost în depozit. Pentru mine, acest lucru face mai ușor pentru materiale de arhivă pentru a găsi mai târziu. REFERENCIÁINK …

 

BIROUL DE MUTĂRI – APARTAMENT MUTĂRI – EXPRESS DE TRANSPORT DE MARFĂ
www.irodakoltoztetes.hu
GARANȚIE COMPLETĂ

 

költöztetés express-teher
EXPRIMA-SARCINĂ-BATERIST

Sfaturi și sugestii

Mobilier de livrare și mutări înainte de dezasamblare mobila. Această operațiune nu este întotdeauna atât de simplu, ca producătorul susține. Előfordúlhat, că doar mobilier dezasamblare ore poate fi. Dacă este necesar, specialistii nostri care au expertiza necesară și instrumentele necesare, efectueze în loc de mobilier în afară- și asamblarea.

Sfaturi și sugestii …

 

©2017 idStudio
site-ul info: [email protected]

.