MOVING – office pohybujúce – NAŠE SLUŽBY

MOVING – RÝCHLE, PRESNÉ, POŠKODENIE-DODANIE ZDARMA

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, nábytok.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: rýchle, presné, poškodenie-dodanie zdarma.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Uchovávania údajov, aby udržali baleniet is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • skladovanie, furniture storage: veľkosť plochy 3200 m2, umiestnenie Budapešti
  • Dexion és salgó polcok szét- a montáž
  • Usporiadanie apartmán, budovy v rámci
  • Odpadky, iratmegsemmisítés (recyklácia, igény szerint égetés)
  • Lámpák, záclonové tyče, obrázky, zrkadlá, egyéb lakáskellékek le- a zariadení
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Ja by som sa chcel poďakovať posledný odstránenia vykonávané v vynikajúcu prácu. Účet sme čakať, ktoré prevod by ste sa chceli usadiť. Ja by som hlavne chcel poukázať, ako oveľa viac sme sa dostali, ako jednoduchý servis, to bolo milé prekvapenie. Kolegovia s veľkou profesionalitou a náležitej starostlivosti práce. Navyše, starostlivo usporiadanie boxov, moju žiadosť, aby bol v sklade príliš. Pre mňa, to uľahčuje archív materiál nájsť neskôr. odkazy …

 

ÚRAD ODSTRÁNENIA – BYT ODSTRÁNENIA – EXPRESNÁ, NÁKLADNÁ DOPRAVA
www.irodakoltoztetes.hu
PLNÁ ZÁRUKA

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-TRI DVERE

TIPY A TRIKY

Nábytok doručenie a sťahovanie predtým, môžete rozobrať niektoré nábytok. Táto operácia nie je vždy tak jednoduché, ako výrobca tvrdí,. Előfordúlhat, že len nábytku, demontáž hodín môže byť. V prípade potreby našich špecialistov, ktorí majú dostatočné skúsenosti a potrebné náradie, vykonať môžete namiesto okrem nábytku- a montáž.

TIPY A TRIKY …

 

©2017 idStudio
oldal info: [email protected]

.