MOVING – Urad premikanje – Naše STORITVE

MOVING – QUICK, NATANČNO, ŠKODA-BREZPLAČNA DOSTAVA

Bármely szolgáltatásunkat veszi igénybe, az áru 3 000 000 forint összértékig biztosítva van az Allianz által, e felett lehetőség van egyszeri biztosítást kötnie, és garanciát vállalunk minden általunk csomagolt és szállított értéktárgyra, pohištvo.

Mit vállalunk az irodaköltöztetésen kívül?

A megbízás sokféle lehet a könyvtárak költöztetésétől a sérülékeny és óriási körültekintést igénylő labortechnika költöztetésén át a komplett lakások berendezésének szállításáig, de az alapelveink nem változnak: hitro, Točke, brez poškodbe ladijskega prometa.

 

Csomagolóanyagok kölcsönzése iroda költöztetéséhez

Az irodaköltöztetés oroszlánrészét a logikus csomagolás jelenti, hiszen annál könnyebb lesz berendezkedni az új helyen és rendszerezni a rendszereznivalót, minél észszerűbben és körültekintőbben voltak becsomagolva azok. Ebben is tudunk segíteni:

  • Kölcsönzünk csomagolóanyagokat
  • Hrambe, da bo embalažot is tudunk adni
  • Sőt, be is csomagolunk önnek!

 

Extra szolgáltatások

Az irodaköltöztetés nem mindig egyszerű: előfordul, hogy ügyfeleink a megérkezéskor (vagy már a bepakoláskor!) olyan feladatokkal találják magukat szemben, amelyekre talán nem is számítottak. Ilyen esetekben bátran kérjék kollégáink segítségét!

  • Raktározás, bútor raktározás: a terület nagysága 3200 m2, elhelyezkedése Budapest
  • Dexion és salgó polcok szét- in montaža
  • Preurediti stanovanje, stavbe v
  • Smeti, iratmegsemmisítés (recikliranje, igény szerint égetés)
  • Lámpák, karnisok, slike, Ogledala, egyéb lakáskellékek le- in oprema
  • Ha pedig valami nem kerül azonnal a helyére a célállomáson, lehetőség van bútorraktározási szolgáltatásunk igénybevételére is.

 

Környezetvédelmi irányelveink

Járműveink műszaki állapotát, károsanyag-kibocsátását rendszeresen ellenőrizzük, a irodaköltöztetési és csomagolási hulladék elszállításáról és újrahasznosításáról gondoskodunk. Amellett, hogy törvény írja elő ezeket a lépéseket, erkölcsi kötelességünknek is érezzük bolygónk megóvását.

 

Referencáink

Rad bi se zahvalil odlično opravljeno delo med včerajšnjo gibljejo. Njihovi računi so dobrodošli, Za plačilo z bančnim nakazilom. Želim poudariti posebno, Smo dobili veliko več, kot enostavni storitev, kar je bilo prijetno presenečenje. Visoka strokovnost in njegovi kolegi opraviti svoje delo s skrbnostjo. Poleg tega je zelo natančno sistematizirati škatle, moja zahteva je potekala v vrstnem redu za shranjevanje. To omogoča lažje za mene, da pridobivanje arhivirane materiala na kasnejši stopnji. REFERENCIÁINK …

 

URAD ODVZEMI – APARTMA ODVZEMI – EXPRESS TOVORNI PROMET
www.irodakoltoztetes.hu
POLNO JAMSTVO

 

költöztetés express-teher
EXPRESS-NALOŽI-BOBNAR

In triki

Dostava pohištva in odvzemov, preden lahko razstaviti nekaj pohištva. To delovanje ni vedno tako preprosta,, kot proizvajalec trdi,. Előfordúlhat, da le demontaža pohištva ur lahko. Če je potrebno, naši strokovnjaki, ki imajo ustrezno strokovno znanje in potrebna orodja, izvajajo jih namesto pohištva, razen- in montaža.

In triki …

 

©2017 idStudio
spletne strani info: [email protected]

.